martes, 1 de enero de 2013

Preocupació amb l’horari nadalenc de la Casa de Joventut i la biblioteca Cristóbal Zaragoza” en la Vila Joiosa.


Joves Socialistes diu que “han vingut diversos joves universitaris a mostrar la seva preocupació amb l’horari nadalenc de la Casa de Joventut i la biblioteca Cristóbal Zaragoza”. I és que l’ajuntament torna a carregar contra els estudiants tancant més hores que mai els llocs municipals habilitats per a l’estudi.
Per exemple, la Casa de la Joventut ha estat tancada tota la setmana de Nadal, des del 23 de desembre fins al 1 de gener i la biblioteca Cristóbal Zaragoza està tancada les vesprades dels dimecres, dijous i divendres des del 24 de desembre al 7 de gener quan altres anys no ha variat el seu horari normal d’obertura.
Joves Socialistes de La Vila Joiosa veiem un greuge per part del govern municipal als joves universitaris que requereixen l’ús dels llocs d’estudi per preparar els exàmens de gener i sol·licitem que, en ocasions futures, es dispose del necessari, mitjançant trasllats ocasionals de personal, perquè no s’hagen de realitzar els tancaments dels llocs d’estudi.
“Si el PP de la Vila Joiosa no haguera tombat la moció que presentàrem al ple de juny referent a l’habilitació de locals municipals com a llocs d’estudi potser els joves que han vingut a nosaltres a mostrar el seu malestar tindrien on anar a estudiar aquestes dues setmanes de festes “.
Biblioteca de Ste-Geneviève (París). Sala de lectura

Biblioteca de Ste-Geneviève (París). Sala de lectura de  Henri Labrouste 

Fuente: http://joventuts.net/lavila

No hay comentarios:

Publicar un comentario