jueves, 3 de enero de 2013

El jugador benjamí del Club Tennis Taula Altea, Juán Delgado, va quedar 8º en el Campionat autonòmic benjamí.


El jugador benjamí del Club Tennis Taula Altea, Juán Delgado, va disputar diumenge passat 30 de desembre el Campionat de la Comunitat Valenciana d’aquesta disciplina esportiva. El jóve valor del Tennis Taula alteà es va enfrontar als millors de la categoria, en els partits que es van disputar durant tot el matí en el Centre de Tecnificació d’Alacant.

Juán Delgado va començar una mica nerviós en els primers enfrontaments però va anar de menys a més, realitzant uns partits molt complets i deixant en el camí a jugadors de gran nivell, que per experiència i campionats realitzats haurien d’haver passat sense problemes de ronda. Però la desimboltura demostrada en el seu joc per Juán Delgado, li va permetre aconseguir un meritori vuitè lloc final en el campionat autonòmic benjamí.

Sens dubte, ressaltar el lloc aconseguit per la jóve promesa alteana del tennis taula, ja que va ser una sorpresa per a tots en el qual ha sigut el seu primer any com a jugador federat, en un campionat on es trobaven les millors pales de la Comunitat Valenciana i que ens representen en el Campionat de Espanya.

Per tot açò, i pel futur tan prometedor que té Juan Delgado en aquest esport, aquest nou assoliment té un sabor molt especial.
Fuente: radioaltea

No hay comentarios:

Publicar un comentario