jueves, 20 de diciembre de 2012

El dia 21 de Desembre, els cinc col·legis de la Vall ens reunirem a la Casa de la Cultura de Guadalest per gaudir, junt a les famílies, d'un dia molt especial.


ARRIBA  EL  NADAL

Amb l'arribada del Nadal, les escoles es plenen de màgia, il·lusions  renovades i nous projectes a dur a terme. Així doncs, tant a nivell d'aula com de Centre, realitzem diferents activitats dirigides a la celebració d'aquesta meravellosa festa.


El dia 21 de Desembre, els cinc col·legis de la Vall ens reunirem a la Casa de la Cultura de Guadalest per gaudir, junt a les famílies, d'un dia molt especial.

Tot començarà amb el "Bon Dia", cançó interpretada pels alumnes  d'Educació Infantil.Cançó de "Bon Dia"
Continuarem gaudint amb els alumnes majors, que ens delectaran amb diferents textos literaris (romanç, poesia...). Seguidament, es donarà pas a les carços preparades per les mestres de Música. I per finalitzar, després d'un bon esmorzar, ens acomiadarem amb un teatre i amb les cançons  preparades per les mestres d'Anglés.

A banda, d'aquest dia on tots els xiquets i xiquetes de la Vall, així com els mestres i les famílies passen una bona estona compartint i aprenent uns dels altres, cada Centre realitza diferents tipus d'activitats on la temàtica principal és el Nadal, sense oblidar-nos de l'educació en valors.

       A continuació, vos mostrarem alguns treballs elaborats pels alumnes d'Infantil.
Elaborem els nostres Reis Mags per a l'arbre de Nadal
Mireu quines estrelles tan boniques!


Quants colors!
Què vos pareix?
Mireu quina barba més blanca
Quants botons té la capa!
Cada rei és un món.





Ara voreu com hem elaborat el nostre Arbre de Nadal.
Primer fem l'arbre amb pintura de dits i les nostres mans.
Després fem els decorats de l'arbre.
Apeguem la decoració.



Per últim, fiquem l'estrella.

El Mural de l'hivern, on cada xiquet sobre cartulina blava ha representan la seua particular visió de l'hivern, utilitzant ceres blanes de colors.

Aquestes són les portades del nostre butlletí de notes.


 A més, hem realitzat diferents activitats de forma conjunta (Infantil-Primària) com és el cas del conte "Artaban: el cuarto Rey Mago". Es tracta de la proposta d'una de les nostres mares, que va decidir vindre a l'escola a contar aquest meravellós conte. Així, tractarem la qüestió dels regals (consumisme), l'educació en valors i també, ferem un taller d'expressió plàstica on cada xiquet tenia que pintar en un full DINA-3, amb els ulls tancats i escoltan la música, allò que sentien recordant el conte i deixant-se portar per la melodia.

Fuente: ceipbenimantell      

No hay comentarios:

Publicar un comentario