lunes, 28 de enero de 2013

A més a més Servitaxi en la Vila Joiosa com a tal ja fa tres anys que no existeix




Estimat amic, pense que eixa no es la millor manera de fer una crítica i menys si cap si vols fer-la de manera constructiva, però em fa l'efecte que eixa no era la teva intenció, i cite: "Que nadie les confunda con servitaxi, los taxis normales de la vila". A la targeta a la cual et referixes, i com diu Salvador, no posa que tots el taxistes parlen angles (All the taxi drivers speack english), possa we speak english, referit-se a que si crida algú al telèfon i no parla castellá el poden atendre en angles. En un pais en el que ni el president del gobern, ni la majoria dels seus ministres parlen angles..... pero si, en cualsevol cas, alguns, sobre tot els mes joves, si que parlen una mica de angles. No pense valorar el que dius de manchego, etc. alla cadascú.
Els grafittis, per-a la teva informació, va tindre una amonestació per part de les autoritats cosa que no se si altres han tingut, però de totes maneres el que ho va fer no va estar gens acertat, no cap altra cossa que dir.
Lo de "el del pelo blanco", etc, etc,  no te cap marge de valoració perque es evident que no saps lo que estas dient, has posat en marxa el ventilaor i merda va! Si tens proves de la comissió d'un delicte i si n'hi han carrecs públics implicats has de posarlo al instat en coneiximent de les autoritats pertinents, si no, estas difamant, que es el que fas en este cas.
Cite: "Adictos al pp", en el meu cas no, la meva confiança encara no la tenen però es evident que n´hi ha de tot com en botica, gent que li vota, gent que vota psoe, como en tots els puestos.
Per-a terminar vull dir-te que fas referència a servitaxi; Es el servitaxi que es dirigix a La Vila com "Marruecos", "Pueblo de mierda", "El sur"....? Pense que si, que son eixos que diuen alló en l'idioma de cervantes, no en el de Shakespeare. Els que llevat de cuatre que viuen açí a La Vila, tenen la seva residència a Benidorm, La Nucia, etc. i que no tenen ni una paraula de agraiment al poble que de moment els dona de menjar, ni una!
A més a més Servitaxi com a tal ja fa tres anys que no existix i si vols fer propaganda dels teus taxis de confiança fes-la de manera mes ordenada i neta.
Salutacions cordials, bon día i bona sort.


Fuente: Cooper/ Forovillajoyosa

No hay comentarios:

Publicar un comentario