domingo, 13 de enero de 2013

El any 2012 que acaba de finalitzar, ho fa amb una xifra de quasi 4000 usuaris mensuals que fan ús de les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal d’Altea.


biblio 2
El any 2012 que acaba de finalitzar, ho fa amb una xifra de quasi 4000 usuaris mensuals que fan ús de les instal·lacions de la Biblioteca Pública Municipal d’Altea. És una xifra més que excel·lent. Els usuaris continuen utilitzant les instal·lacions per al préstec de material a domicili (principalment llibres i dvd), però també per a l’estudi, la lectura i l’ús dels ordinadors públics.
Respecte a la Biblioteca d’Altea la Vella, la qual va canviar la ubicació per a estar en l’edifici propietat de l’ajuntament on s’ubica l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea i el Centre de Salut, hem de destacar que el canvi a supòsit un increment en el nombre d’assistents. Al ser un local més cèntric, i que aglutina diversos departaments municipals, ha fet que l’usuari d’Altea la Vella conega el centre bibliotecari. A més que, a l’estar conformat en dos plantes, els usuaris adults poden disposar d’un entorn amb més silenci i a la mateixa vegada els més menuts poden estar més còmodes sabent que poden disfrutar de la lectura sense estar en un silenci absolut. També és destacable l’usuari estranger que troba una gran selecció de llibres en la seua llengua. Durant este període, s’han donat d’alta com a socis en les biblioteques 455 persones, d’ells 228 són adults majors de 18 anys i 217 menors.
Fuente: Radioaltea

No hay comentarios:

Publicar un comentario