viernes, 25 de enero de 2013

Durant tots estos dies i fins al dilluns 28 de gener, les festes en honor al Crist de la Salut d’Altea la Vella seran protagonistes amb innombrables actes lúdics, musicals o religiosos.


crist salut 2
Altea la Vella ja està en festes. Durant tots estos dies i fins al dilluns 28 de gener, les festes en honor al Crist de la Salut d’Altea la Vella seran protagonistes amb innombrables actes lúdics, musicals o religiosos.
La comissió del 2013, una comissió jove i amb moltes ganes de treballar, ha elaborat un programa de festes molt complet, perquè puguen gaudir els veïns d’Altea la Vella, d´Altea i la comarca.
Per al seu clavari, Marc Sellés, “són unes festes molt especials i que la gent espera durant tot l’any. El treball ja està fet i ara és moment que puguen gaudir de tots els actes. Des de la comissió volem convidar a tots els veïns al fet que compartisquen aquestes festes amb nosaltres”, va destacar Sellés, que va estar acompanyat per uns quants majorals aquesta setmana en els informatius de Radio Altea.
Un dels actes que compta amb més adeptes és la processó del Crist de la Salut, que compta amb molt fervor també entre els veïns d’Altea que acudeixen el diumenge de la processó.
Fuente: Radioaltea

No hay comentarios:

Publicar un comentario