lunes, 11 de marzo de 2013

Hui més que mai orgullós de ser de Altea la Vella



Hui més que mai orgullós de ser de Altea la Vella i de pertanyer a la Societat Recreativa Musical d´Altea la Vella, per a lo bó o per a lo roïn, una entitat en 79 anys d´História, on ni siquiera la Guerra Civil va aconseguir que parara la seua activitat. Altea la Vella per a qui no ho sapiga es una pedanía de Altea, encara que per a la gent que vivim siga el nostre poble. El poquet pes d´Altea la Vella a nivell polític e institucional va quedar reflectit ahir al certamen de diputació de 3ª categoria, sé que quedaria millor en algunes majúscules però no s´ho mereixen. 
Jo vaig assistir personalment com a músic i escoltant a la resta de bandes participants, algunes d´elles rallant a gran altura, en especial Beniarrés, espectacular la 2ª Sinfonia de Chances Barnes, però altres ni de casualitat millor que nosaltres, però ni per asomo. Per desgracia no conec personalment a ningú del jurat per a poder expresar- li el meu malestar, va ser un atracament a mà alçada, i el que fà encara més mal a la cara, perqué la nostra banda vam tocar els primers i ens vam quedar a disfrutar de la resta del certamen. Vore a la resta de bandes medir un tresillo de blanques en compás de 4/4 en la última nota a l´ultim temps, com si equivalguera a una negra, sentir pifiar una i una altra vegada les entrades de trompes, sentir un fliscorno mig tono alt en una obra de Talens on el flliscorno té molta feina, sentir una trompeta acompanyá d´una banda on a mes la pifiava sense parar,sentir com en certs passatges la instrumentació que tenia piano sonava més que la que té fort, en fí així un a i mil. La nostra banda va sonar com mai, i tenim un cd i algún video per a demostra-ho a qui vullga. Jo he vist mil voltes el Certamen Provincial Gallec pel youtube, on tenen un canal , o he escoltat per la fonoteca el Certamen Internacional de Bandes de Valencia, perquè no hi ha res així en el provicial de alicante?. 
A més ni siquiera van llegir bé el nom de la nostra banda. Indignat es poc per a com ens sentim, ens van maltractar i humillar, i no precisament per els amics de la Unió Musical d´Ondara, un 10 per la seua entrega i la tasca realitzada.

Senyors del jurat, de segur que de música sabràn prou més que jo, lo qual encara hem cabreja més perqué si jo vaig escotar estes errades, ells de segur que en van escoltar moltes més. LAMENTABLE, PATÈTIC,RIDÍCUL, hem falten calificaus per a expressar- me.
Amb açó no vullc ofendre ningú, i si ho he fet li demane disculpes, però es com hem senc ara mateix, tampoc pretent obtindre 50.000 me gusta, si fora així ho penjaría al facebook de la meua banda. 
Per això avui mes que mai hem senc orgullós de ser d´Altea la Vella i pertanyer a la Societat Recreativa Musical de Altea la Vella. Ara ja m´ha quedat agust.

Fuente: Facebook Juanjo Perez Perez 

No hay comentarios:

Publicar un comentario