viernes, 18 de noviembre de 2011

Una fotogràfia de Pedro Marcet Baldó aconseguia el Premi Especial a la Millor Fotografia en el Concurs de Fotografia de Moros i Cristians 2011 de La Vila Joiosa


Una fotogràfia de Pedro Marcet Baldó aconseguia el Premi Especial a la Millor Fotografia valorada  en 750 euros d'entre 1346  fotografies presentades al Concurs de Fotografia de Moros i Cristians 2011 de La Vila Joiosa, que un any més ha convocat l'Associació Santa Marta. Quant a la resta de premis, dos en cada apartat i valorats en 500 i 250 euros respectivament, van recaure en  Pedro Marcet i Felipe T. Jiménez en "Actes Festers",  Antonio Mingot i Francisco P. Maestre en "Desembarc i Batalles" i Felipe T. Jiménez i Pedro Marcet Baldó en la categoria de "Retrats".

El jurat d'esta edició ha estat format per Jaume Galina Cardona, Natalia Caballé Turo i Fernando Medrano Rubio. Van tindre una difícil tasca ja que el nivell de les obres era molt bo. La resolució es va realitzar divendres passat en la seu de l'Associació Santa Marta. Al llarg de la vesprada , el jurat, com s'indicava en les bases, va preseleccionar les fotografies de cada apartat, per a després públicament, triar entre les obres finalistes les imatges guardonades.

Els premis, com és habitual, s'entregaran  el pròxim mes de Maig dins del programa d'actes commemoratius de les Llàgrimes de Santa Marta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario