jueves, 17 de noviembre de 2011

Nou taller de Tendències i Oportunitats en el Mercat per a empresaris en Altea.



L’Agència d’Ocupació i Desenrotllament Local (AEDL) de l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, anuncien la posada en marxa d’un nou taller sobre les Tendències i Oportunitats en el Mercat i en el Consum que es realitzarà dimecres que ve, dia 23 de novembre a les 12h, en el Centre d’Informació Juvenil d’Altea en la Ciutat Esportiva.
Este taller està dirigit a tots aquells desocupats, emprenedors i empresaris que desitgen aprofitar les oportunitats de negoci que proporcionen les noves tendències en el mercat generades pels emergents models socials, culturals i econòmics. A més, els assistents podran participar en el Concurs “Tendències i oportunitats 2011″.
Esta activitat que s’enquadra en el “Programa Emprendeplus” i està organitzada per la Diputació d’Alacant i el CEEI Alcoi, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, és gratuïta i està oberta a tot el públic prèvia inscripció corresponent.
Les persones interessades poden informar-se i inscriure’s directament en www.ceei-alcoy.Com o en l’Agència d’Ocupació i Desenrotllament Local de l’Ajuntament d’Altea, sítia en el carrer Pont de Moncau nº 29, en la Casa de l’Aigua, de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h.
Fuente: RadioAltea

No hay comentarios:

Publicar un comentario